Information til nye patienter

Praksis ligger på Gisselørevej 17, 4400 Kalundborg

Der er niveaufri adgang til praksisen.

Vores sekretær betjener telefonen mandag til torsdag mellem kl. 8 og kl. 10. Her kan du bestille medicin, melde afbud / ændre tid og få svar på praktiske spørgsmål. Der er også mulighed for at indtale en kort besked vedrørende afbud eller medicinbestilling på telefonsvareren, som vi dog ofte først når at aflytte sidst på dagen. Vi henviser i øvrigt til E-ydelserne her på siden.

Telefon: 59560705 mandag til torsdag fra kl. 8 – 10.

Mellem klokken 8 og 9 er der mulighed for at tale med speciallægen.

PRÆSENTATION:

Elena Sadovina, bred intermedicinsk og psykiatrisk erfaring fra Rusland og Danmark. Dansk lægeautorisation og selvstændigt virke som læge fra 01.02.2013.

DIT FORLØB:
Før første samtale bedes du medbringe et udfyldt oplysningsskema, som kan downloades på vores hjemmeside www.psykiaterneikalundborg.dk .
Det første møde er beregnet til at vare op til 50 minutter, mens de efterfølgende samtaler vil være af op til 25 minutters varighed. I enkelte tilfælde aftales andet.

Efter 1. konsultation sender vi en konklusion til din læge, hvoraf det vil fremgå, hvad vi i fællesskab har lagt af behandlingsplan under samtalen. Når du afsluttes får din læge besked om din tilstand og om hvilken behandling du har fået og evt. skal fortsætte med. Medicinændringer meddeles almindeligvis til din læge.

Du er meget velkommen til at tage pårørende med til samtalerne. Det er ofte en fordel både for dig og for os, så vi kan høre hvordan dine nærmeste har oplevet din tilstand.  Vi har tavshedspligt, og kan selvfølgelig ikke tale med andre om dig, uden dit samtykke.

Vi vil gerne nedbringe ventetiden, derfor er vi nødt til at afslutte patienter, der udebliver uden at have ringet afbud og uden gyldig grund. Genoptagelse af behandlingen vil kræve ny henvisning fra den praktiserende læge.

Med venlig hilsen
Elena Sadovina